dimecres, 25 de febrer del 2009

Avenc dels Pouetons

Finalment aquest diumenge vam anar a l'avenc dels Pouetons. Vam ser en Carles, en Txesco, l'Ari, la Carlota, en Noel i jo. Però jo vaig assistir-hi com a membre passiu... me la vaig perdre i vaig haver d'aguantar que per en Txesco aquest avenc supera l'Esquerrà. O sigui que s'hi haurà de tornar, no?
Durant l'espera, a part d'anar a voltar per allà i de les diferents visites d'excursionistes, escaladors i d'un fotògraf, vaig tenir la companyia d'un pit roig tafaner (bé, suposo que era jo qui estava a casa seva...) i de tres cabres escaladores.
Com que vau dir que era cosa de la meva arritmia cardíaca i la conseqüent falta de rec cerebral, us he penjat alguna foto.

2 comentaris:

  1. La veritat es que feia menys d'un any que no feia aquest avenc. La última vegada que vaig estar va ser amb els nostres companys de França que van disfrutar molt ja que mai avien fet una cavitat en conglomerats. Aquesta última vegada la cavitat estava molt agraïda a causa dels degotalls que es trobaben desde l'entrada i que plenaven tots el gorgs d'aigua. Inclòs ven tindre que evitar la mullena del últim llac. Llàstima que la Tofa no baixar i no poguerem fer fotos.

    ResponElimina